نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان خواص کاربردی و سلامتی‌بخش ترکیبات زیست‌فعال آبزیان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 47-73]
  • آبزیان پرورشی ارزیابی ترکیبات درشت مغذی ماهیان پرورشی عرضه‌شده به بازار ماهی‌فروشان کرج [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 174-184]
  • آرایشی-داروئی مواد مؤثره آرایشی-دارویی با قابلیت بازیافت از زائدات شیلاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 59-71]
  • آرایه‌شناسی استخوان‌شناسی ستون مهره‌ها و اسکلت دمی جویبار ماهیان جنس Paraschistura در ایران (ماهیان استخوانی عالی: جویبار ماهیان) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 96-102]
  • آرد ماهی تأثیر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بچه ماهیان سفید (Rutilus frisii) انگشت قد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • آلاینده محیطی اثر ریزپلاستیک و فلز مس بر هموسیت‌های مختلف در خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptodactylus [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
  • آنزیم‌های کبدی تأثیر عصاره گیاه به لیمو (Aloysia citrodora) بر شاخص‌های رشد و فعالیت برخی از آنزیم‌های کبدی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 52-58]

ا

  • ارزش غذایی ارزیابی ترکیبات درشت مغذی ماهیان پرورشی عرضه‌شده به بازار ماهی‌فروشان کرج [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 174-184]
  • ارزش غذایی اثر عصاره جلبک قهوه‌ای Stoechospermum marginatum بر ترکیب اسیدهای چرب و فعالیت‌‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-119]
  • استرس تاثیر کمبود یا فقدان فسفر بر رشد، ترکیبات بدنی و پروفایل اسیدهای چرب ریز جلبک آب شیرین Desmodesmus sp. [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 26-35]
  • استرلیاد تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید خوراکی روی برخی شاخص‏های رشد و قابلیت هضم ظاهری استرلیاد (Acipenser ruthenus Linnaeus, 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 85-95]
  • اسکلت ساقه دمی استخوان‌شناسی ستون مهره‌ها و اسکلت دمی جویبار ماهیان جنس Paraschistura در ایران (ماهیان استخوانی عالی: جویبار ماهیان) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 96-102]
  • اسیدهای چرب تأثیر تنش شوری و اشعه فرابنفش UV-C و UV-B بر فاکتور‌های رشد، چربی کل و محتو‌ای اسید چرب ریزجلبک Dunaliella salina [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 72-84]
  • اسیدهای چرب تاثیر کمبود یا فقدان فسفر بر رشد، ترکیبات بدنی و پروفایل اسیدهای چرب ریز جلبک آب شیرین Desmodesmus sp. [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 26-35]
  • اقیانوس هند بررسی پارامترهای مؤثر بر پیش‌بینی مقدار صید ماهی تن زرد‌باله (Bonnaterre, 1788) Thunnus albacares در اقیانوس هند با سیستم فازی مبتنی بر قواعد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 152-162]
  • ایمنی اثر عصاره جلبک قهوه‌ای Stoechospermum marginatum بر ترکیب اسیدهای چرب و فعالیت‌‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-119]

ب

  • بازار ماهی ارزیابی ترکیبات درشت مغذی ماهیان پرورشی عرضه‌شده به بازار ماهی‌فروشان کرج [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 174-184]
  • بافت‌شناسی بررسی اثرات جداگانه و همزمان نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم (TiO2) و نانو ذرات اکسید روی (ZnO) بر آسیب‌شناسی بافت آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-13]
  • برنامه‌های حفاظتی بررسی تنوع زیستی و فراوانی ماهیان رودخانه ماسوله، حوضه آبریز جنوبی دریای خزر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 185-197]

پ

  • پرتو گاما اثرات بهبوددهندگی عصاره الکلی پرتوفراوری شده رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-20]
  • پروتئین شوک حرارتی 70 بررسی اثرات سطوح مختلف نانوپلاستیک پلی‌استایرن بر بیان برخی ژن‌های مرتبط با سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 105-113]
  • پروفایل اسید چرب بررسی تأثیر سرخ کردن سوسیس ماهی حاصل از کپور نقره‌ای ( Hypophthalmicththys molitrix) در روغن‌های مختلف گیاهی: تغییرات در ترکیب اسیدهای چرب [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 14-25]
  • پیش‌بینی بررسی پارامترهای مؤثر بر پیش‌بینی مقدار صید ماهی تن زرد‌باله (Bonnaterre, 1788) Thunnus albacares در اقیانوس هند با سیستم فازی مبتنی بر قواعد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 152-162]

ت

  • تالاب انزلی بررسی تنوع زیستی و فراوانی ماهیان رودخانه ماسوله، حوضه آبریز جنوبی دریای خزر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 185-197]
  • تتراپلوییدی بررسی تأثیر سن مولد بر زمان وقوع اولین تقسیم میتوزی تخم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) به‌منظور بهبود بازده القای تتراپلوییدی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 142-151]
  • تحلیل همبستگی کانونی مقایسه تنوع ریختی و برخی پارامترهای زیستی ماهی نازک جنوب (Heckel, 1843) Chondrostoma regium در رودخانه‌های حوضه تیگریس ایران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • ترجیح زیستگاهی مدل‌‌سازی پیش‌بینی و ترجیح زیستگاهی فصلی گونه سس ماهی کارون (Barbus karunensis Khaefi, Esmaeili, Geiger & Eagderi, 2017) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 120-131]
  • ترکیبات درشت‌مغذی ارزیابی ترکیبات درشت مغذی ماهیان پرورشی عرضه‌شده به بازار ماهی‌فروشان کرج [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 174-184]
  • ترکیبات زیست‌فعال خواص کاربردی و سلامتی‌بخش ترکیبات زیست‌فعال آبزیان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 47-73]
  • ترکیبات گیاهی اثر سطوح مختلف پودر گیاهان سیر، آویشن، نعناع فلفلی، دارچین و زردچوبه بر عملکرد رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 103-110]
  • ترکیب شیمیایی بدن اثر آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی‌شده با ریزجلبک کیتوسروس ( Chaetoceros sp.) بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 74-84]
  • تغذیه مختلط اثرات استفاده از لارو شیرونومید و زی‌توده آرتمیا بر عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهیان سوف حاج‌طرخان (Perca fluviatilis) در تطابق با جیره فرموله [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 163-173]
  • تنش تأثیر تنش شوری و اشعه فرابنفش UV-C و UV-B بر فاکتور‌های رشد، چربی کل و محتو‌ای اسید چرب ریزجلبک Dunaliella salina [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 72-84]
  • تن ماهی زردباله بررسی پارامترهای مؤثر بر پیش‌بینی مقدار صید ماهی تن زرد‌باله (Bonnaterre, 1788) Thunnus albacares در اقیانوس هند با سیستم فازی مبتنی بر قواعد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 152-162]
  • تنوع زیستی بررسی تنوع زیستی و فراوانی ماهیان رودخانه ماسوله، حوضه آبریز جنوبی دریای خزر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 185-197]

ج

  • جویبار ماهیان استخوان‌شناسی ستون مهره‌ها و اسکلت دمی جویبار ماهیان جنس Paraschistura در ایران (ماهیان استخوانی عالی: جویبار ماهیان) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 96-102]

چ

  • چربی تاثیر کمبود یا فقدان فسفر بر رشد، ترکیبات بدنی و پروفایل اسیدهای چرب ریز جلبک آب شیرین Desmodesmus sp. [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 26-35]

ح

  • حوضه تیگریس مقایسه تنوع ریختی و برخی پارامترهای زیستی ماهی نازک جنوب (Heckel, 1843) Chondrostoma regium در رودخانه‌های حوضه تیگریس ایران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]

خ

  • خرچنگ دراز آب شیرین اثر ریزپلاستیک و فلز مس بر هموسیت‌های مختلف در خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptodactylus [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
  • خواص کاربردی خواص کاربردی و سلامتی‌بخش ترکیبات زیست‌فعال آبزیان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 47-73]

د

  • دریاچه ارومیه افزایش تولید گلیسرول در جلبک‌های Dunaliella viridis و Dunaliella salina بومی دریاچه ارومیه تحت تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 132-141]
  • دی‌اکسید تیتانیوم بررسی اثرات جداگانه و همزمان نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم (TiO2) و نانو ذرات اکسید روی (ZnO) بر آسیب‌شناسی بافت آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-13]

ر

  • راهبرد‌های غذایی اثرات استفاده از لارو شیرونومید و زی‌توده آرتمیا بر عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهیان سوف حاج‌طرخان (Perca fluviatilis) در تطابق با جیره فرموله [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 163-173]
  • رزماری اثرات بهبوددهندگی عصاره الکلی پرتوفراوری شده رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-20]
  • رشد تأثیر پربیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر شاخص‌های خون‌شناسی و رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 114-121]
  • رودخانه بشار مدل‌‌سازی پیش‌بینی و ترجیح زیستگاهی فصلی گونه سس ماهی کارون (Barbus karunensis Khaefi, Esmaeili, Geiger & Eagderi, 2017) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 120-131]
  • روغن‌های گیاهی بررسی تأثیر سرخ کردن سوسیس ماهی حاصل از کپور نقره‌ای ( Hypophthalmicththys molitrix) در روغن‌های مختلف گیاهی: تغییرات در ترکیب اسیدهای چرب [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 14-25]
  • ریخت‌سنجی مقایسه تنوع ریختی و برخی پارامترهای زیستی ماهی نازک جنوب (Heckel, 1843) Chondrostoma regium در رودخانه‌های حوضه تیگریس ایران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • ریزجلبک تأثیر تنش شوری و اشعه فرابنفش UV-C و UV-B بر فاکتور‌های رشد، چربی کل و محتو‌ای اسید چرب ریزجلبک Dunaliella salina [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 72-84]
  • ریزجلبک تاثیر کمبود یا فقدان فسفر بر رشد، ترکیبات بدنی و پروفایل اسیدهای چرب ریز جلبک آب شیرین Desmodesmus sp. [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 26-35]
  • ریزجلبک کیتوسروس اثر آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی‌شده با ریزجلبک کیتوسروس ( Chaetoceros sp.) بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 74-84]

ز

  • زائدات شیلاتی مواد مؤثره آرایشی-دارویی با قابلیت بازیافت از زائدات شیلاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 59-71]
  • زاب مقایسه تنوع ریختی و برخی پارامترهای زیستی ماهی نازک جنوب (Heckel, 1843) Chondrostoma regium در رودخانه‌های حوضه تیگریس ایران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • زمان نگهداری تأثیرجیره غذایی حاوی پودر سیر (Allium sativum) بر میزان انباشت زیستی جیوه و زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 36-46]

س

  • سرخ کردن بررسی تأثیر سرخ کردن سوسیس ماهی حاصل از کپور نقره‌ای ( Hypophthalmicththys molitrix) در روغن‌های مختلف گیاهی: تغییرات در ترکیب اسیدهای چرب [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 14-25]
  • سس‌ماهی کارون مدل‌‌سازی پیش‌بینی و ترجیح زیستگاهی فصلی گونه سس ماهی کارون (Barbus karunensis Khaefi, Esmaeili, Geiger & Eagderi, 2017) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 120-131]
  • سمیت شناسی بررسی اثرات سطوح مختلف نانوپلاستیک پلی‌استایرن بر بیان برخی ژن‌های مرتبط با سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 105-113]
  • سن بررسی تأثیر سن مولد بر زمان وقوع اولین تقسیم میتوزی تخم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) به‌منظور بهبود بازده القای تتراپلوییدی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 142-151]
  • سوریمی بررسی تأثیر سرخ کردن سوسیس ماهی حاصل از کپور نقره‌ای ( Hypophthalmicththys molitrix) در روغن‌های مختلف گیاهی: تغییرات در ترکیب اسیدهای چرب [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 14-25]
  • سوسیس ماهی بررسی تأثیر سرخ کردن سوسیس ماهی حاصل از کپور نقره‌ای ( Hypophthalmicththys molitrix) در روغن‌های مختلف گیاهی: تغییرات در ترکیب اسیدهای چرب [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 14-25]
  • سوف حاج‌طرخان اثرات استفاده از لارو شیرونومید و زی‌توده آرتمیا بر عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهیان سوف حاج‌طرخان (Perca fluviatilis) در تطابق با جیره فرموله [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 163-173]
  • سیر تأثیرجیره غذایی حاوی پودر سیر (Allium sativum) بر میزان انباشت زیستی جیوه و زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 36-46]
  • سیستم ایمنی اثر ریزپلاستیک و فلز مس بر هموسیت‌های مختلف در خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptodactylus [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]
  • سیستم فازی بررسی پارامترهای مؤثر بر پیش‌بینی مقدار صید ماهی تن زرد‌باله (Bonnaterre, 1788) Thunnus albacares در اقیانوس هند با سیستم فازی مبتنی بر قواعد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 152-162]

ش

  • شاخص احشائی و قزل آلای رنگین‌کمان اثر سطوح مختلف پودر گیاهان سیر، آویشن، نعناع فلفلی، دارچین و زردچوبه بر عملکرد رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 103-110]
  • شاخص رشد اثر آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی‌شده با ریزجلبک کیتوسروس ( Chaetoceros sp.) بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 74-84]
  • شاخص مناسبت زیستگاه مدل‌‌سازی پیش‌بینی و ترجیح زیستگاهی فصلی گونه سس ماهی کارون (Barbus karunensis Khaefi, Esmaeili, Geiger & Eagderi, 2017) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 120-131]
  • شاخص‌های خونی اثر غلظت‌های مختلف نانوذره سلنیوم جیره بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی سرم و سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 42-51]
  • شاخص‌های رشد تأثیر عصاره گیاه به لیمو (Aloysia citrodora) بر شاخص‌های رشد و فعالیت برخی از آنزیم‌های کبدی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 52-58]
  • شاخص های رشد اثر سطوح مختلف پودر گیاهان سیر، آویشن، نعناع فلفلی، دارچین و زردچوبه بر عملکرد رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 103-110]
  • شرایط اکولوژیک ارتباط پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب و میزان صید در واحد تلاش (CPUE) حلزون بابیلون اسپیرال Babylonia spirata Linnaeus, 1758 در آب های شمالی دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • شوری تأثیر تنش شوری و اشعه فرابنفش UV-C و UV-B بر فاکتور‌های رشد، چربی کل و محتو‌ای اسید چرب ریزجلبک Dunaliella salina [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 72-84]

ص

  • صدف ارتباط پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب و میزان صید در واحد تلاش (CPUE) حلزون بابیلون اسپیرال Babylonia spirata Linnaeus, 1758 در آب های شمالی دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]
  • صفات شمارشی مقایسه تنوع ریختی و برخی پارامترهای زیستی ماهی نازک جنوب (Heckel, 1843) Chondrostoma regium در رودخانه‌های حوضه تیگریس ایران [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • صید به‌ازای واحد تلاش ارتباط پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب و میزان صید در واحد تلاش (CPUE) حلزون بابیلون اسپیرال Babylonia spirata Linnaeus, 1758 در آب های شمالی دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 85-104]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی اثر تغذیه‌ای کرم سفید (Enchytraeus albidus) بر رشد و بازماندگی پست‌لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 122-131]

ط

  • طول کل تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید خوراکی روی برخی شاخص‏های رشد و قابلیت هضم ظاهری استرلیاد (Acipenser ruthenus Linnaeus, 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 85-95]

ع

  • عصاره الکلی اثرات بهبوددهندگی عصاره الکلی پرتوفراوری شده رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-20]
  • عصاره به لیمو تأثیر عصاره گیاه به لیمو (Aloysia citrodora) بر شاخص‌های رشد و فعالیت برخی از آنزیم‌های کبدی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 52-58]
  • عصاره جلبک اثر عصاره جلبک قهوه‌ای Stoechospermum marginatum بر ترکیب اسیدهای چرب و فعالیت‌‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-119]
  • عملکرد رشد تأثیر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بچه ماهیان سفید (Rutilus frisii) انگشت قد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]

غ

  • غذای زنده اثرات استفاده از لارو شیرونومید و زی‌توده آرتمیا بر عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهیان سوف حاج‌طرخان (Perca fluviatilis) در تطابق با جیره فرموله [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 163-173]

ف

  • فاصله زمانی اولین تقسیم میتوزی بررسی تأثیر سن مولد بر زمان وقوع اولین تقسیم میتوزی تخم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) به‌منظور بهبود بازده القای تتراپلوییدی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 142-151]
  • فاکتور نکروز توموری آلفا بررسی اثرات سطوح مختلف نانوپلاستیک پلی‌استایرن بر بیان برخی ژن‌های مرتبط با سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 105-113]
  • فروکتوالیگوساکارید تأثیر پربیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر شاخص‌های خون‌شناسی و رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 114-121]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی اثر غلظت‌های مختلف نانوذره سلنیوم جیره بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی سرم و سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 42-51]
  • فیله تأثیرجیره غذایی حاوی پودر سیر (Allium sativum) بر میزان انباشت زیستی جیوه و زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 36-46]

ق

  • قزل‌آلای‌رنگین‌کمان بررسی تأثیر سن مولد بر زمان وقوع اولین تقسیم میتوزی تخم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) به‌منظور بهبود بازده القای تتراپلوییدی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 142-151]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثرات بهبوددهندگی عصاره الکلی پرتوفراوری شده رزماری (Rosmarinus officinalis) بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-20]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تأثیر پربیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر شاخص‌های خون‌شناسی و رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 114-121]
  • قزل آلای رنگین‌کمان بررسی اثرات سطوح مختلف نانوپلاستیک پلی‌استایرن بر بیان برخی ژن‌های مرتبط با سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 105-113]

ک

  • کارتنوئید افزایش تولید گلیسرول در جلبک‌های Dunaliella viridis و Dunaliella salina بومی دریاچه ارومیه تحت تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 132-141]
  • کپور معمولی بررسی اثرات جداگانه و همزمان نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم (TiO2) و نانو ذرات اکسید روی (ZnO) بر آسیب‌شناسی بافت آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-13]
  • کربوهیدرات افزایش تولید گلیسرول در جلبک‌های Dunaliella viridis و Dunaliella salina بومی دریاچه ارومیه تحت تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 132-141]
  • کرج ارزیابی ترکیبات درشت مغذی ماهیان پرورشی عرضه‌شده به بازار ماهی‌فروشان کرج [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 174-184]
  • کرم سفید اثر تغذیه‌ای کرم سفید (Enchytraeus albidus) بر رشد و بازماندگی پست‌لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 122-131]
  • کلاژن مواد مؤثره آرایشی-دارویی با قابلیت بازیافت از زائدات شیلاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 59-71]
  • کلروفیل تاثیر کمبود یا فقدان فسفر بر رشد، ترکیبات بدنی و پروفایل اسیدهای چرب ریز جلبک آب شیرین Desmodesmus sp. [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 26-35]
  • کلرید جیوه تأثیرجیره غذایی حاوی پودر سیر (Allium sativum) بر میزان انباشت زیستی جیوه و زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 36-46]
  • کنجاله آفتابگردان تأثیر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بچه ماهیان سفید (Rutilus frisii) انگشت قد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • کیتین مواد مؤثره آرایشی-دارویی با قابلیت بازیافت از زائدات شیلاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 59-71]

گ

  • گلیسرول افزایش تولید گلیسرول در جلبک‌های Dunaliella viridis و Dunaliella salina بومی دریاچه ارومیه تحت تنش شوری [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 132-141]

م

  • ماسوله بررسی تنوع زیستی و فراوانی ماهیان رودخانه ماسوله، حوضه آبریز جنوبی دریای خزر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 185-197]
  • ماهیان مهاجر بررسی تنوع زیستی و فراوانی ماهیان رودخانه ماسوله، حوضه آبریز جنوبی دریای خزر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 185-197]
  • ماهی تیلاپیای نیل اثر غلظت‌های مختلف نانوذره سلنیوم جیره بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی سرم و سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 42-51]
  • ماهی تیلاپیای نیل تأثیر عصاره گیاه به لیمو (Aloysia citrodora) بر شاخص‌های رشد و فعالیت برخی از آنزیم‌های کبدی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 52-58]
  • ماهی سفید تأثیر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی بچه ماهیان سفید (Rutilus frisii) انگشت قد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • ماهی کپور معمولی تأثیرجیره غذایی حاوی پودر سیر (Allium sativum) بر میزان انباشت زیستی جیوه و زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 36-46]
  • ماهی کپور نقره‌ای بررسی تأثیر سرخ کردن سوسیس ماهی حاصل از کپور نقره‌ای ( Hypophthalmicththys molitrix) در روغن‌های مختلف گیاهی: تغییرات در ترکیب اسیدهای چرب [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 14-25]
  • ماهی کفال خاکستری اثر عصاره جلبک قهوه‌ای Stoechospermum marginatum بر ترکیب اسیدهای چرب و فعالیت‌‌های آنتی‌اکسیدانی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 111-119]
  • متغیرهای محیطی مدل‌‌سازی پیش‌بینی و ترجیح زیستگاهی فصلی گونه سس ماهی کارون (Barbus karunensis Khaefi, Esmaeili, Geiger & Eagderi, 2017) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 120-131]
  • محصولات شیلاتی خواص کاربردی و سلامتی‌بخش ترکیبات زیست‌فعال آبزیان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 47-73]
  • مقدار صید بررسی پارامترهای مؤثر بر پیش‌بینی مقدار صید ماهی تن زرد‌باله (Bonnaterre, 1788) Thunnus albacares در اقیانوس هند با سیستم فازی مبتنی بر قواعد [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 152-162]
  • مواد مغذی خواص کاربردی و سلامتی‌بخش ترکیبات زیست‌فعال آبزیان [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 47-73]
  • میگو پاسفید غربی اثر آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی‌شده با ریزجلبک کیتوسروس ( Chaetoceros sp.) بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 74-84]
  • میگوی سفید غربی اثر تغذیه‌ای کرم سفید (Enchytraeus albidus) بر رشد و بازماندگی پست‌لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 122-131]

ن

  • ناپلی آرتمیا اثر آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) غنی‌شده با ریزجلبک کیتوسروس ( Chaetoceros sp.) بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 74-84]
  • نانوذرات بررسی اثرات جداگانه و همزمان نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم (TiO2) و نانو ذرات اکسید روی (ZnO) بر آسیب‌شناسی بافت آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 1-13]
  • نانو ذره سلنیوم اثر غلظت‌های مختلف نانوذره سلنیوم جیره بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی سرم و سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 42-51]
  • نرخ رشد ویژه اثر تغذیه‌ای کرم سفید (Enchytraeus albidus) بر رشد و بازماندگی پست‌لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 122-131]
  • نوکلئوتید تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید خوراکی روی برخی شاخص‏های رشد و قابلیت هضم ظاهری استرلیاد (Acipenser ruthenus Linnaeus, 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 85-95]

و

  • ویژگی‌های استخوان‌شناسی استخوان‌شناسی ستون مهره‌ها و اسکلت دمی جویبار ماهیان جنس Paraschistura در ایران (ماهیان استخوانی عالی: جویبار ماهیان) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 96-102]

ه

  • هضم ظاهری تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید خوراکی روی برخی شاخص‏های رشد و قابلیت هضم ظاهری استرلیاد (Acipenser ruthenus Linnaeus, 1758) [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 85-95]
  • هماتولوژی تأثیر پربیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر شاخص‌های خون‌شناسی و رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 114-121]
  • همولنف اثر ریزپلاستیک و فلز مس بر هموسیت‌های مختلف در خرچنگ دراز آب شیرین Astacus leptodactylus [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 31-41]